Jeg har blitt ambassadør for Brazfit - egen rabattkode til dere!

 • Skrevet: 20.10.2016
 • Klokken: 21:48
 • Kategori: Blogg

// Innlegget er sponset og i samarbeid med Brazfit

 

  

I dag kan jeg endelig dele nyheten:

Jeg har blitt ambassadør for Brazfit norge!

De har kjempegode treningsklær som sitter godt på og er tykke i stoffet. Ikke minst er de ikke gjennomsiktige når du gjør squats eller andre bøyøvelser, noe som er mange jenters store bekymring på treningsstudio. Jeg er jo hele 1.56 over bakken og det har vært veldig vanskelig å finne tightser som passer, da utrolig mange må dras langt oppover magen (nesten helt opp under bryst faktisk)! Tightsene fra Brazfit derimot er de første tighstene jeg kan ha på som fortsatt er høy i livet og med bred strikk, med hold in, men samtidig sånn at den passer under navelhøyde!

 

Brazfit har gratis frakt i hele norge (og forøvrig verden) og rabattkoden dere får av meg gir 15 % på alt kjøp + at det i tillegg gir dere 15 % på allerede rabatterte produkter! DET er ihvertfall et utrolig godt tilbud!

 

Nå har de også salg så det er bare å titte på siden deres her: http://brazfit.no

For å få 15 % rabatt så legger dere inn rabattkoden i handlekassen:

Rabattkode: mortensentonje15


Tightsen på bildene fåes her: http://www.brazfit.no/products/fantasy-blue-sides-legging

Og ikke glem å bruke rabattkoden mortensentonje15 for å få 15 % rabatt på kjøpet!!

#Ambassadør #Brazfit #Brazfitalized #Brazfitno #TeamBrazfit

 

 

 

 • Skrevet: 20.10.2016
 • Klokken: 21:48
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Hvorfor vente? - enda mer spennende nyheter og endelig klarte jeg det!

 • Skrevet: 19.10.2016
 • Klokken: 12:35
 • Kategori: Blogg

Etter at jeg delte min bloggstart så tenkte jeg litt på hvorfor jeg venta så lenge? Er du så redd for hva andre mener om valget ditt med å begynne å blogge? Det er jo mange som forbinder blogging med å være teit og rart, men når jeg ikke syns det selv - hvorfor skulle jeg da bry meg om andre synes det? Jeg ser jo opp til og blir inspirert av andre bloggere, som for eksempel Silje Mariela, Funkygine og Treningsfrue og synes selv de er sterke og sunne forbilder. Hvorfor må jeg være så streng med meg selv og tenke om jeg blogger er det ikke bra nok eller bare dumt? For noen kan det virke som at jeg ikke bryr meg om kommentarer jeg hører eller får, men jeg tar dem til meg, tenker over det lenge og det gnager. Igjen spør jeg meg: hvorfor det? Skal jeg være redd og bli usikker på det jeg vil fordi jeg vil unngå kommentarer eller uenigheter? Nei - sånn vil jeg ikke være og jeg vil ikke la det komme I veien for det jeg har lyst til å gjøre. Og nå som jeg har begynt på noe jeg virkelig vil, ja så er det også skummelt! Men jeg liker at det er litt skummelt også fordi det føles som riktig type skummelt. Det har vært mye humper, at og fram og hit og dit for å komme dit jeg er nå, men nå er jeg her - og det er dette jeg vil og jeg skal gjøre alt jeg kan for å få det til :) Og nå som det skjer så mye positivt og spennende for meg samtidig i forbindelse med det jeg har valgt så er dette bare enda mer kult.

Blant anna fikk jeg også en spennende nyhet i går, men jeg må vente litt med å dele den med dere ennå. Kanskje jeg kan det allerede i kveld - uansett, så gleder jeg meg utrolig masse til å dele dette med dere for jeg er utrolig glad, takknemlig og spent selv!

I helgen løp jeg jentebølgen, et 5 km løp i hønefoss som arrangeres hvert år. Jeg løp på 23:49 som også er personlig rekord, og selvom løypa i år ikke var helt 5 km, så var det nesten, så jeg velger å ta den rekorden med meg videre :) Datteren min på 1 1/2 år ble med på oppvarmingen og tok både knebøy og var med på armbevegelsene som instruktøren på scenen gjorde. Gøy både for store og små!

Ja, og en nyhet jeg vil dele er at i dag fikk jeg til et hinder I ocr løypa på bootcamp hønefoss jeg ikke har klart hittil! Min kjære tvillingsøster tok turen ut med meg for en økt og med hennes guiding om når det var best å slippe tak for å ta et nytt, gjorde at jeg knakk koden! Ja, så lite skulle altså til for at jeg skulle klare det. Man skal aldri kimse av en tvillingsøsters tips 😉 Hun var forøvrig dødsrå og måtte opptil flere ganger kjempe mot høydeskrekken! Vi kunne faktisk lese av fra registreringene fra pulsklokken hennes at hun hadde nådd store pulstopper på over 220, men at hun samtidig ikke beveget seg. Vi konkluderte med at de pulstoppene kom hver gang hun måtte ned fra et høyt hinder, men ikke ville ned, som forøvrig var til min store underholdning (ja, jeg lo av henne 😈)!

Vil dere teste ut løypa er det mulighet til det! På bootcampen er det bare å betale 50 kr per person eller 100 kr for familie i en postkasse (den er på døra på klubbhuset) eller betale vi mcash. Alle penger til bootcampen går til vedlikehold av hindere og til nye hindere. Dere kan se på facebooksiden til bootcamp hønefoss her for å se når det er arrangementer og treninger: https://www.facebook.com/bootcamphonefoss/?fref=ts

Ser du fra mobil er det link til videoen her:

Her er en liten snutt av min lille bragd 😉

video:video1476871497

 

#ocr #ocrtraining #bootcamphønefoss #hinderløype #hinderløp #ringer #grepstyrke #trening #utetrening #trensammen #treningsglede

 

 • Skrevet: 19.10.2016
 • Klokken: 12:35
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Treningsrom i kjelleren, skole, bayesian pt sertifisering og ambassadørskap - mye som skjer! -

 • Skrevet: 13.10.2016
 • Klokken: 21:49
 • Kategori: Blogg

Nå for tiden skjer det mye. Jeg begynte på nettstudier på Bjørknes Høgskole for å studere bachelor i ernæring, jeg skal begynne på bayesian bodybuilding pt sertifisering i slutten av måneden og etterlengtet plass i kjelleren til resten av treningsrommet blir forhåpentligvis klart i løpet av helgen! (beklager lang setning). JA! Og i tillegg har jeg blitt ambassadør for Dissident Gymwear! De fremmer selvsikkerhet og motiverer andre til å gjøre sin greie sånn som de selv vil. Og det jeg også liker utrolig godt med dem er at de gir prosenter av det som blir kjøpt til Challenged Athletes Foundation. Jeg sa ja til å være ambassadør nettopp på grunn av dette. Jeg var noe skeptisk i starten da dette er et selskap i USA som jeg ikke visste mye om. Men jeg har vært i kontakt med de ofte og de følger opp så bra og jeg gleder meg til å vise fram klærne de har! Her er noe av kolleksjonen (okei - ikke de mest fantastiske bildene, men de er tatt i en kjeller så lyset er ikke det beste, men det får gå!) Følger dere også denne linken får dere 15 % rabatt på alt dere bestiller: http://rwrd.io/08i2igg
 

Tights fåes her: http://www.dissidentgymwear.com/collections/leggings/products/firelines?variant=22865366657

Believe in yourself t skjorte her: http://www.dissidentgymwear.com/collections/womens-tshirts/products/believe-in-yourself-ladies-tee?variant=17368274881

Tune out sleeveless hoodie her: http://www.dissidentgymwear.com/collections/ladiess-tune-out-sleeveless-hoodie

Har dere noen spørsmål

Tidligere studerte jeg sykepleie og tok permisjon fra studie da jeg fikk så store bekkenløsningplager da jeg gikk gravid. Planen var å starte opp studiet igjen, men etter mye om og men i forhold til skolen, som gjorde at jeg tenkte meg om flere ganger på hva jeg ville, så gjenopptok jeg ikke studiene. Mange sier til meg at det er bortkastet tid og dumt av meg, men jeg sier, hvorfor det? Jeg har nå fått godkjent 1 året på studiet jeg tar og jeg fikk begynne rett på 2 året, som i utgangspunktet var det jeg måtte ta på sykepleie. Jeg har jo også lært noe i løpet av tiden jeg gikk der selvom jeg i praksis ikke kan jobbe som sykepleier. Ingen utdanning er bortkastet spør du meg. Nå sier jeg ikke at man bare skal begynne på ting og aldri fullføre, men man burde ikke fullføre om man ikke har lyst eller bare fordi andre forteller deg at du burde.

Jeg er veldig glad i å studere slik jeg gjør nå. Hjemmefra. Ikke noe mas om når jeg må stå opp, at jeg må komme meg fra A-B om morgenen eller skyndte meg å levere i barnehagen. Jeg tar meg god tid på morgenen og M får sove til hun våkner også vi spiser frokost sammen i fred og ro, før jeg leverer henne i barnehagen. Ikke noe stress. Bare en rolig morgenstund, både for meg og for M.

I slutten av måneden begynner jeg i tillegg på starten av å sertifisere meg som Bayesian PT og lære om Bayesian Bodybuilding metodikk fra Menno Henselmans. Gleder meg masse!! Dette er ikke som et vanlig PT studie gjennom godkjente skoler så jeg kan ikke kalle meg PT på lik linje som dem, men jeg får tittelen Bayesian PT. Dette er et mer snevert felt som handler om det å gå ned i fettprosent, men samtidig opp i muskelmasse. Det er mye å sette seg inn i og lære, men heldigvis er det lagt opp slik at man må ha en dag i uka for å studere dette fram til eksamen - midt i blinken for meg!

I går fikk jeg knebøystativ levert på døra! Det skal jeg og samboeren min sette opp i morgen da vi måtte få tak i riktig verktøy først. Åååh som jeg gleer meg til å ta det i bruk! Vi har hatt et rom i kjelleren der vi har tredemølle og vekter + en romaskin vi fikk fra svigerfar, men jeg har ikke kunnet ta tunge løft uten et knebøystativ så nå skal det virkelig løftes!! I går kveld brukte vi hele kvelden på å rive ned gamle benkeplater og skap i dette rommet som vi ikke bruker. For en plass vi fikk! I tillegg skal kjølerommet der rives og da får jeg så mye plass at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg! Så heldig som har så mye plass at jeg kan ha treningsrom i kjelleren!! Happy happy happy! Og med tanke på at jeg nå skal starte på et pt studie er det like greit å ha tilgang så jeg kan øve - øve - øve! Utføre teorien i praksisk - det har jeg tro på - og det skal jeg gjøre og lære av. Jeg bare supermassegleder meg!
I 2 1/2 uke har jeg vært syk og ikke kunnet trene noe som helst. Det har vært deprimerende og kjedelig og slitsomt da jeg også hadde en innlevering jeg måtte skrive ferdig. Det er ikke mye lett å skrive en innlevering når hode sprenger og nesa renner, men jeg klarte det :) Jeg fikk også veldig god tilbakemelding på den selvom jeg ikke syns jeg leverte noe bra og det er en god følelse. Bootcamp hønefoss er en treningscamp med hinderløypetrening. De har stor hinderløype, dekk og slegger og til og med flammehinder (når det er fellestreninger da). Jeg var innom der i går for en treningsøkt (alt for lenge siden sist!) og fikk virkelig kjørt meg. Både med treningsøkta og rivningsarbeidet i går kveld sitter jeg her stiv som en stokk i dag, men det er deilig. Endelig kan jeg trene og bevege meg igjen - DET er deilig det! :D

Innlegget er sponset

 

 • Skrevet: 13.10.2016
 • Klokken: 21:49
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Redningen min ble sunt kosthold, nok mat, riktig mat og trening!

 • Skrevet: 20.09.2016
 • Klokken: 13:19
 • Kategori: Blogg

Fitness, det å være "fit", er en betegnelse for å være både fysisk og psykisk sterk, men det kan også bety hvor mye noe eller noen passer for en.

For min del handler det om å holde seg frisk. Jeg spiser og trener for å oppnå god helse og sterk kropp, men jeg kan ikke nekte for at en stor del av meg også gjør det for at jeg skal være fornøyd med meg selv og hvordan jeg ser ut.
Jeg var syk i flere år, fikk behandling og ble frisk av sykdommen, men jeg hadde så dårlig immunforsvar, var svak både fysisk og psykisk, var konstant syk og sliten. Redningen min ble sunt kosthold, nok mat, riktig mat og trening!

I dag har jeg samboer, datter, hus og hage og alt som hører med - både det postive og det negative. Jeg studerer bachelor i ernæring på nett og jobber ved siden av.

Jeg vil skrive om temaer som opptar meg og innlegg om hva som har skjedd som gjør at jeg er der jeg er i dag - det blir nok en god blanding!

Neste innlegget jeg skrivet kommer til å bli om nettopp da jeg ble syk. Jeg kan skrive veldig mye om akkurat dette, ikke bare fordi jeg ble syk og var det i flere år, men også fordi når man blir syk dukker det opp så mange andre følelser, temaer og hendelser i livet i tillegg til sykdommen. Jeg kan si med en gang at jeg gleder meg ikke 100 % til det. Det var en veldig vond tid og det er nok en del jeg ikke har tenkt på siden, men så er det en gang slik at fortiden påvirker fremtiden og det kommer jeg ikke unna om jeg vil eller ikke.

Om noen leser dette - for det kan man jo ikke være så sikker på ute i den store blogg verden der det er så mange fra før! - takk for at du stakk innom!

Tonje

 

 

 

 • Skrevet: 20.09.2016
 • Klokken: 13:19
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Ny blogg!

 • Skrevet: 20.09.2016
 • Klokken: 12:31
 • Kategori: Blogg

Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

 

 • Skrevet: 20.09.2016
 • Klokken: 12:31
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
fitnesstonje

fitnesstonje

Hei! Min redning var sunt kosthold, nok mat, riktig mat, og trening! Jeg studerer bachelor i ernæring, har ei datter og en samboer som jeg er ubeskrivelig glad i. Elsker styrketrening, løping og OCR trening!

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits