Til alle dere som tenker at dere må klare eller gjøre mer: på tide å endre fokus?

Til dere som sitter der hjemme og tenker at dere ikke renner ned treningsstudioet og løfter vekter eller som ikke er og løper kilometerturer stadig vekk:

Alle må jo starte et sted ut i fra sitt eget utgangspunkt

Ingen starter med å løfte 100 kg eller å ta 5 chins! Jeg for eksempel startet med 0 og jobbet meg oppover. .

Alle har også ulike livssituasjoner, sykdommer og laster og livet som skjer så prøv å fokusere på det som er positivt og det som dere faktisk klarer å få til i løpet av en dag. Om det er å vaske, støvsuge, trene eller gå en kort tur. Whatever. Er det slitsomt for DEG å gjøre den ene tingen, ja så ta det som en seier den dagen at du utførte den ene tingen da!

Jeg ville bare si det. Jeg har vært syk i 5 år og mye av denne tiden lå meg mye i senga. Da var det en bragd bare å få til og dusje en dag altså. Og den dagen jeg plutselig orket å være med å ake på årlig hyttetur mer enn en tur før jeg måtte gå inn igjen var også en stor glede. Jeg mener bare at man må prøve, selv om det er vanskelig, og ta glede over de tingene man faktisk får til, om man ikke har ressurser eller overskudd til å dra på studio eller løpe hver dag.

Alt er bra nok! Gjør de tingene du klarer, uansett om det virker som at det er lite fordi at andre driver med mer. For meg er det så motiverende når man bare prøver! Uansett hva det er, hvor hardt eller slitsomt det er, eller hvor lenge det er.

Det jeg mener er at:

Om man prøver å fokusere på de tingene man får til så kanskje det blir lettere å sette pris på dem også?

 

Det var alt jeg ville si - god kveld videre :)

 

 

fitnesstonje

fitnesstonje

Hei! Min redning var sunt kosthold, nok mat, riktig mat, og trening! Jeg studerer bachelor i ernæring, har ei datter og en samboer som jeg er ubeskrivelig glad i. Elsker styrketrening, løping og OCR trening!

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits