Poseringstrening og diettstart i helga! - HJELP!

Ja, da er det i gang dere!

Jeg fikk både matplan og treningsprogram på fredag og så klart har jeg blitt helt sylta (for de av dere som ikke vet hva dette er betyr det bare at man er så tett i nesa at man prater med d`er og har rar stemme)! Dagen før poseringstrening og starten på det hele...er det ikke typisk?!!

Hodet sprenger, matlysta er på bånn og jeg skal på poseringstrening i Oslo og bare stå i shorts, sportsbh og høye hæler? Jaaaa som jeg gledet meg kan dere skjønne. Jeg dro innover med Pia som er på samme team som meg, men hun stiller nå i april/mars. Jeg gledet meg ikke nevneverdig over og stå ved siden av de som snart skal konkurrere, men det er jo sånn det er. Jeg vet jo at man ikke må sammenligne seg selv med de andre. De har jo tross alt trent i noen måneder og vært dedikerte i kostholdet i noen måneder før de kom de også. Men likevel. Jeg sammenligner. Å, herregud! Jeg følte meg som en stranda hval med pupper og høye hæler (Ja, det hadde vært litt av et syn)! Jeg vet jo at jeg ikke er SÅ stor, men jeg må jo ned for å komme i sceneform. Også skal jeg passe meg for å tenke over hvordan de andre ser ut og prøve og fokusere mest på meg selv neste gang.

Og det var helt grusomt med poseringstrening dere! Ikke bare fordi man stod der med lite klær foran andre ukjente mennesker, men også fordi det var utrooolig slitsomt! Jeg visste ikke at det var så slitsomt og stå stille i en posisjon. Stå på hælen din sånn, strekk ut den foten, opp med rompa, inn med magen, ut med puppa og fram med overkroppen osv osv..Det er jo så mye å tenke på! Jeg våknet opp i dag med en skikkelig støl og sliten rygg - og det bare av å trene på å stå riktig i halvannen time. Ja, og dette må så klart øves mye, mye, myyye mer på!

Jeg er veldig fornøyd med matplanen min. Det er nok mat og jeg må bli vant til å spise så mange måltider i løpet av en dag igjen. Jeg har ikke vært flink og det kjente jeg etter dagen i dag. 5 hele måltider skal jeg spise. 5!!!

På slutten av dagen hadde jeg ikke spist et mellommåltid og proteinene på kvelden fikk jeg heller ikke i meg. Jeg manglet altså å få i meg 249 kcal i dag. Og de får bare være. I dag har jeg ikke gjort anna enn å spise! Ihvertfall føles det ikke som jeg har gjort annet. Det er jo en diett og det er på mindre kalorier sånn at jeg skal gå ned, men likevel er det så mye mat at jeg nesten ikke får det i meg. Om en noen uker regner jeg med det er annerledes. Da har nok kroppen min vendt seg til den nye maten og alle måltidene så det går greit. I kveld har jeg målt opp havregryn, ris og kylling i porsjoner slik at jeg ikke bruker mye tid på det i løpet av uka. Alt er ordnet klart så det bare er å lage det. I tillegg har de frosne poser med bær som også har porsjonspakker i seg, som viste seg og akkurat være mengden jeg skulle ha til frokost. Kjempekjekt! Alt som kan gjøres lettere er så digg!

Statistikk innleveringen min fikk jeg også gjort ferdig igjen i dag. Fikk ikke godkjent forrige oppgave og idag fant jeg ut grunnen. Ikke uten supertvillingen min da! Hun kom og hjalp meg, igjen, og da fant vi ut hva som var galt. Så utrolig glad for at jeg aldri skal ha statistikk igjen etter dette faget her - for min konklusjon på min helt egne hypotese er at:

Statistikk - Suger - Skikkelig - Balle ... Sånn helt seriøst!

I morgen er en ny dag og jeg er hjemme med vesla da hu har vært syk og må være hjemme fra barnehagen da også. På kvelden skal jeg til Raw og rydde og trene den første økta på det nye programmet mitt! DET gleder jeg meg til! Det er så gøy å begynne og starte på noe nytt og samtidig ukjent. Det blir spennende og det blir rart, men jeg tror jeg kommer til å lære mye om meg selv og bli kjent med mange flotte mennesker. Det har jeg i grunn allerede gjort!

Håper alle sammen har hatt en fin helg og at uka kommer til å bli super eller i det minste at det blir en bra uke!

 

 

 

fitnesstonje

fitnesstonje

Hei! Min redning var sunt kosthold, nok mat, riktig mat, og trening! Jeg studerer bachelor i ernæring, har ei datter og en samboer som jeg er ubeskrivelig glad i. Elsker styrketrening, løping og OCR trening!

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits