Dette er til alle som ikke liker melk og det er til de av dere som ikke spiser laks eller fisk! Chiafrø er tingen :)

Som veldig mange andre drikker jeg ikke melk. Jeg kan ikke forstå de reklamene fra Tine der "folk flest" vil ha et glass med kald melk til pølse, pannekaker eller grøt. Forstå det den som kan - og det gjør vel en som liker og drikker melk regner jeg med, hehe!

Men for oss andre da som ikke drikker det eller som bare bruker det i frokostblanding eller i mat - her er et lite tips:

Chiafrø!

Chiafrø har lite kalorier og mye fiber, og de fyller magen og gir god metthetsfølelse. Dette er fordi chiafrø sveller i væske og derfor fyller opp magen.

Som de fleste vet er laks en god kilde til omega-3 som er viktige byggesteiner for hjernen og kroppen din, men visste du at 2 spiseskjeer med chiafrø har mer omega-3 enn en hel laksefilet? Detter jo forresten også veldig godt nytt til de som ikke liker laks eller fisk. Det finnes altså fullgode alternativer til å få i seg omega-3 unntatt kapsler eller møllers tran ;)

Her har jeg puttet det i frokost - havregrøten min sammen med litt frossen frukt :)

 

Følg min instagram her: https://www.instagram.com/fitness.tonje/

Ha en super dag!

 

 

fitnesstonje

fitnesstonje

Hei! Min redning var sunt kosthold, nok mat, riktig mat, og trening! Jeg studerer bachelor i ernæring, har ei datter og en samboer som jeg er ubeskrivelig glad i. Elsker styrketrening, løping og OCR trening!

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits