Lenge siden, men mye nytt! Twerkekurs, ny jobb og...bikinifitness?

//innlegget er i samarbeid med http://www.brazfit.no/

Hei alle sammen!

Nei, jeg er ikke borte, jeg har bare hatt en måneds fri fra blogg. Jeg har vært aktiv på instagram da som du finner her: https://www.instagram.com/fitness.tonje/, men har ikke satt av tid eller hatt tid til å blogge sånn utenom når jeg har hatt ferie. Det har skjedd SÅ utrolig mye på en måned så jeg har mye nytt å fortelle!

Jeg skulle også ønske jeg hadde fått en rutine på det å få inn blogging, men det har jeg altså ikke klart, men det tror jeg at jeg skal få til sånn litt etter hvert. En ting av gangen ;)

På en måned har jeg vært på twerkekurs, fått med ny jobb og fått meg coach som skal hjelpe meg da jeg har planer om å stille i fitness til høsten!

Den første helga i Desember var jeg på Twerkekurs med Tia Maria Sokka som er finsk mester i twerking! (Sjekk ut instagrammen hennes her: https://www.instagram.com/tiamariasokka/)Hvorfor i all verden skulle du lære og gjøre dette tenker du kanskje? Jo, fordi det så gøy ut og jeg har i det siste bare blitt litt mer sånn at jeg kaster meg ut i det selv om jeg synes det er skummelt eller litt ekkelt fordi: Da har jeg i det minste prøvd! Men dette angret jeg ikke på at jeg ble med på altså for herregud for ei dame! Ikke bare kunne hun twerke, men hun gjorde det jammen meg i spagaten også. Det var slitsomt, det var skikkelig skikkelig rompetrening med kramper ganske så ofte, og det var ikke minst: GØY! Jeg vet ikke hvor mye jeg lo når jeg ikke fikk til eller så meg selv i speilet, men det var mye! I tillegg var det så mange fra trening i Oslo som var med og det var så koselig å trene sammen med jentene igjen, selvom det var litt annerledes trening enn vi var vant til. Vi var feks vant til å høre stram rompa! Nå var det: Slapp av i rompa og og bruk bena! Det tok noen ganger før jeg klarte helt å bruke informasjonen jeg fikk og faktisk utføre den i praksis for å si det sånn! Her et bilde fra helga og vil du se video av meg så klikk her: https://www.instagram.com/p/BNnC7doj7t-/?taken-by=fitness.tonje 

Jeg har også startet å jobbe på et lokalt treningssenter Raw: http://www.rawhønefoss.no/

Dette er det eneste performance senteret i Hønefoss og det er helt annerledes enn de vanlig kjedesentrene som finnes her. Jeg er så heldig at jeg har fått lov til å starte som personlig trener og instruktør!! :D I forbindelse med dette måtte jeg forresten opprette et enkeltmannsforetak. Det var utrolig skummelt for dette kunne jeg i grunn ingentingen om. Jeg har lest, jeg har søkt og funnet ut av merverdiavgifter og om plikter og diverse andre ting som er greit å vite noe om når man skal opprette et foretak. Nå venter jeg bare på at søknaden skal behandles (- i juletidene ble det nemlig ikke behandlet). I går hadde jeg mine to første veiledningstimer med kunder og jeg må bare si at jeg koste meg. Dette var utrolig gøy og spennende og jeg vil mer :)

I skrivende stund sitter jeg også og jobber med et program for rompetrening som jeg skal ha timer på. Det blir kult - og det blir et tunge rumpeløft kombinert med aktiveringsøvelser for rumpe i mellom settene, etterfulgt av noen skikkelige burn out øvelser for å få kjørt ut rumpemusklaturen sånn skikkelig helt på slutten. For de som kjenner meg så vet dere at jeg elsker å trene rumpa - så dette er SÅ gøy at jeg får gjøre!

Jeg har trent mye i desember og har blitt sterkere blant annet i chins, dips og push ups!

Tightsen og jakken på filmen er bra BRAZFIT! Tights finner du her: http://www.brazfit.no/products/brazfit-energypower-series-lightning-tights og jakke her: http://www.brazfit.no/products/brazfit-energypower-rio-black-silver-jacket

Nå er det tilbud på alt hos BRAZFIT og bruker du rabattkoden: mortensentonje15 får du 15 % avslag også oppå salgsvarene!!

 

video:video1483651457

 

Hver gang jeg trener tar jeg så mange chins jeg klarer! Jeg tar ikke mange sett eller noe sånt, men jeg prøver en gang i løpet av hver trening. På Raw har de også et langt knebøyrack som har monkeybars mellom seg og der klatrer jeg at og fram for å øve på grepsstyrke. Det å øve på grepsstyrke kan være utrolig kjedelig, men med litt variasjon med monkeybars, farmers walk og bare det å leke litt apekatt i turnringer gjør det mer gøy!

Tightsen på filmen er fra BRAZFIT og kan fåes her: http://www.brazfit.no/products/brazfitenergy--power-series-bananas-tights

 

video:video1483651477

 

Det er utrolig få som vet at jeg har tenkt til å prøve meg i fitness nå til høsten. Det er vel så få som samboeren min Henrik, søstrene mine pluss ei på Raw som er på samme Team som jeg nå blir en del av. Hun skal da stille nå i Mars/April så hun er en god del lengre på vei enn meg kan du si da! Jeg studerer jo Bayesian bodybuilding også (les mer om dette her:http://bayesianbodybuilding.com/pt-course/) og derfor vil jeg også prøve ut det jeg lærer i praksis! Jeg har jo en coach som skal følge opp og sette opp treningsplan og matplan, men det er fordi det er første gang jeg prøver meg på noe som det her. Jeg er jo helt noldus på område og derfor er det i grunn best å ha coach som vet hvordan ting fungerer og som jeg kan spørre om ting jeg lurer på. Jeg er spent på månedene framover og hvordan det blir, men som jeg har sagt, jeg kaster meg ut i det og ser hvordan det går. Jeg må jo også finne ut av hele bikini sulamitten med tanke på hvordan skaffe det, hvor mye koster det og alt det der. Det blir også spennende å se hvordan jeg kommer til å bli seende ut med så mye sminke feks. Jeg tåler jo ikke sminke og bruker det derfor ytterst sjelden. Men jeg tror at dette blir en morsom opplevelse og at jeg kommer til å lære mye. Det er også enda en grunn til at jeg vil prøve meg på dette akkurat nå:

Jeg og Henrik skal gifte oss 2 septemer i år og da har jeg jo planlagt at jeg vil trene til det uansett fordi: jeg vil jo se fantastisk ut på dagen vår. Jeg gleder meg masse til denne dagen og selvom jeg ikke fikk viljen min til å gifte oss akkurat på 10 års dagen vår, så er det ihvertfall ganske så nærme ;)

Husk salget hos http://brazfit.no! Du kan få enda mer rabatt på salget ved å bruke rabattkoden fra meg får du 15 % ekstra avslag!

Rabattkoden fra meg:mortensentonje15

Følg meg gjerne på instagram der jeg deler videoer og bilder fra treningen min!: https://www.instagram.com/fitness.tonje/

 

Ha en super dag alle!! :D

 

 

 

 

 

 

 

fitnesstonje

fitnesstonje

Hei! Min redning var sunt kosthold, nok mat, riktig mat, og trening! Jeg studerer bachelor i ernæring, har ei datter og en samboer som jeg er ubeskrivelig glad i. Elsker styrketrening, løping og OCR trening!

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits