9 år med kjærsten - nå er det slutt

I dag har vi vært kjærester i 9 år og det har vært 9 fantastiske år! Hvert eneste år på årsdagen vi feirer sier han alltid:

Har vi vært sammen så lenge? Nei - Da må vi vel gjøre det slutt da..

Hvert - eneste - år 😅 

Det har vel nesten blitt en slags tradisjon 😊 

Vi pleier å feire med Taco, en god film og hverandres selskap. Det var nemlig slik vi hadde vår aller første date og siden har vi feiret årsdagen vår sånn også ❤ 

Vi møttes da jeg ble med ei venninne på bandøvelse i Mjøndalen. Det aller første jeg så av han var bakhodet hans i bilen fra Hønefoss og fram til bandøvelsen. Han hadde rufsete hår med lyse striper - kan fortsatt se for meg bakhodet i bilen 😊

Han spilte gitar og jeg sang. Under en av sangene møttes blikkene våre, og det blikket, det ble holdt til hele sangen var ferdig. 

Så ble vi kjærester og nå har det altså gått 9! År!

❤Vi har ei datter som blir 1 1/2 år i dag - noe av det beste som har skjedd i løpet av de årene ❤

Han er helt fantastisk og er fortsatt det. Vi har jo våre diskusjoner så klart, men vi har aldri krangla eller vært sinte (ikke ennå i hvertfall 😉). Jeg føler meg glad hver eneste dag, ikke hele tiden hele dagen kanskje, men jeg har en følelse av lykke hver eneste dag. Og jeg er heldig. Heldig som har en som bryr seg om meg så mye som han gjør. Heldig som har han som støtter meg i absolutt alt jeg velger å gjøre eller ikke velger å gjøre. Heldig som har en jeg kan snakke med om alt (ja - alt!). Som er min beste venn og samtidig kjæreste. 

Jeg er heldig ❤❤ 

Ps: ja det blir litt kliss - jeg sier ikke unnskyld for det 😊😉

 

 

fitnesstonje

fitnesstonje

Hei! Min redning var sunt kosthold, nok mat, riktig mat, og trening! Jeg studerer bachelor i ernæring, har ei datter og en samboer som jeg er ubeskrivelig glad i. Elsker styrketrening, løping og OCR trening!

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits