Hatmelding - Er jeg for stygg til å være ambassadør?

Våknet opp i dag til litt blanda meldinger på nettet, som forøvrig også var rake motsetninger av hverandre. En kommentar var fra ei som kommenterte på et instagram bilde at hun synes jeg var utrolig pen (SÅ hyggelig og koselig å lese på morgenen!), mens den andre var en melding på bloggen med en ikke så hyggelig kommentar (den er ikke godkjent til å vises som kommentar og vil derfor ikke kunne sees på bloggen)

Den var noe som det her:

Ser jo at du blogger og har instagram liksom, men du må skjønne at du er heldig som har fått lov til å bli ambassadør sånn som du ser ut. Jeg mener - ikke er du no pen, mere stygg enn pen, og du er jo ikke akkurat no modell heller liksom.

Hvorfor noen velger å sende en melding bare for å si noe lite hyggelig og slemt, det kommer jeg aldri til å skjønne. Å gå fra å lese den søteste kommentaren til å lese dette; ikke visste jeg om jeg skulle le eller gråte. Ikke kjente jeg personen og ikke aner jeg hvem det er, men likevel var det visst veldig viktig at jeg skulle få beskjed om dette. Jeg leser ikke bare at jeg er stygg, at jeg ikke er pen og modell, men jeg leser at jeg ikke fortjener å være ambassadør og at det bare har kommet til meg som om jeg skulle ha funnet en 100 lapp på gata. Og det synes jeg er ufortjent.

Bilderesultat for quotes ugly

 

Jeg har jobbet så hardt! Jeg har ikke gjort noe annet enn å tjene egne penger og klare meg selv siden jeg var ganske ung. som 16-17 åring ble jeg syk og var syk i flere år før jeg fikk behandling og ble frisk. Jeg kjempet for å få behandling da sykdommen var veldig omdiskutert og lite trodd på - jeg hadde borreliose. Som 20 åring startet jeg på videregående igjen med 16 åringer (litt av en utfordring, men jeg klarte det)! Jeg måtte ta siste året på videregående som privatist (som betyr at man må ha eksamen i samtlige fag) og jeg klarte det også med full jobb ved siden av.

Jeg startet på sykepleie studiet og senere fant jeg og samboeren ut at vi ville få barn da moren hans hadde uhelbredelig kreft og vi gjerne ville at hun skulle rekke å oppleve barnebarn. Jeg gikk på sykepleie i 1 1/2 år før jeg tok mamma permisjon og da jeg skulle starte igjen viste det seg og være veldig vanskelig (med tanke på samarbeid med skolen). Til slutt tok jeg et valg der jeg sluttet på studiet og begynte å jobbe istede. Jeg jobbet i noen måneder og fant ut at jeg ville studere bachelor i ernæring.

Så det er det jeg gjør nå - jeg studer på nett og fikk fritak fra 1 året, så jeg går 2 året nå. Jeg studerer fulltid, med datter i barnehagen og jobb ved siden av. Jeg skal også begynne å studere et pt studie om bare noen få dager. Jeg har jobbet hardt for det jeg har oppnådd hittil og jeg jobber enda hardt for å klare det jeg vil. Det har ikke alltid vært lett og det har blitt endringer underveis, men sånn er livet. Jeg gir i hvertfall ikke opp. Jeg har også blitt utrolig opptatt av trening og kosthold og viser dette fram på instagram og er så heldig (ja, jeg er heldig også) at Brazfit og Dissident vil ha meg som ambassadør. Nå er de jo ikke sånn at folk bare blir ambassadører i hytt og gevær heller, men at noen blir det fordi de inspirerer! Eller at de som har valgt deg til å bli det, tror på at du kommer til å inspirere mange og at du passer til å vise fram varemerke deres og representere det de står for!

Så om noen tror at jeg bare får kastet ting etter meg eller at det bare er flaks - ja tro om igjen.

Ja, jeg har dager jeg ikke syns jeg er pen, som helt sikkert mange jenter har, men jeg har aldri tenkt at jeg er stygg. Modell har jeg aldri vært og kommer aldri til å bli (i den forstand jeg tenker modeller ser ut da), og det er greit. Jeg vet at jeg ikke er modell. Derimot vet jeg også at jeg ikke er stygg - jeg er ikke verdens peneste jente heller, men ikke stygg. Jenta som sendte meldingen derimot er veldig stygg. Da snakker ikke jeg om utseende, men om personligheten. Min mening er at du er stygg som person om du må sende slike meldinger for å få deg selv til å føle deg bedre. Kanskje hadde hun selv lyst til å være ambassadør for noe og var litt sjalu på meg? Jeg aner ikke. Og jeg synes egentlig synd på henne som har så dårlig selvtillit, at hun vil svekke min.

Som nevnt har jeg hatt mye motgang, og jeg har hatt veldig lav selvtillit, så hun kunne kanskje ha klart å oppnå det hun ville. MEN:Bilderesultat for quotes beauty

 

Jeg er så utrolig heldig å ha en samboer som gir meg komplimenter hver eneste dag. Det går ikke en dag uten at jeg hører at han synes jeg er pen, fin, sexy eller lignende. Jeg er ihvertfall pen i hans øyne og det er det som betyr noe for meg. Hva han synes og hva jeg synes - det er det som betyr noe. For første gang i mitt liv har jeg valgt å høre på den positive kommentaren istede for den negative. Jeg tenker på alt jeg har vært gjennom og mått tåle og hvordan jeg har taklet det. Og jeg velger å høre på den hyggelige jenta som sa jeg var utrolig pen istede for kommentaren om at jeg var stygg.

For vet du hva?

INGEN er stygge og INGEN fortjener å få slike kommentarer noen gang!

Følg meg gjerne på instagram: https://www.instagram.com/fitness.tonje/

 

BRAZFIT

25.10.2016 kl. 20:26
Tonje vi synes du er en fantastisk flott og vakker kvinne.

Hverken deg eller noen andre fortjener å bli behandlet slik som dette, og den som har skrevet dette til deg bør skamme seg!

Hvem er det som har rett til å bestemme hva og hvem som er pen, hvem kan bestemme hvordan en modell ser ut?

Vi i BRAZFIT er kjempe glade og stolte over å ha en så fantastisk vakker kvinne som deg som vår ambassadør, og vi i BRAZFIT SIER:

BRAZFIT er for alle!!

For unge, for eldre, for høye, for lave, for store, for små, for sterke, for aktive, for lyse, for mørke, for alle de som vil ha det bra, og for alle de som vil kle seg opp med klær som gjør dem enda vakrere!!

Du er vakker Tonje, aldri tvil på det!!!!

Hilsen Team BRAZFIT

fitnesstonje

26.10.2016 kl. 08:41
BRAZFIT: Det er så hyggelig å få så mye fine ord og støtte! Jeg er så stolt over å være ambassadør for dere med det dere står for og holdninger og meninger. Tusen takk! Stolt av å være en del av teamet ??

Mari

26.10.2016 kl. 21:51
For et nettroll å våkne til! Blir lei meg på dine vegne.

Du er et fantastisk menneske, jeg kjenner deg riktignok ikke, men tar meg den friheten å si det allikevel! Ser jo hva du skriver og det er en sinnsykt tøff rute du har gått med studier og jobb og datteren din. Fantastisk svar fra Brazfit også!

fitnesstonje

31.10.2016 kl. 12:21
Mari: Tusen takk så hyggelig å høre! :)
fitnesstonje

fitnesstonje

Hei! Min redning var sunt kosthold, nok mat, riktig mat, og trening! Jeg studerer bachelor i ernæring, har ei datter og en samboer som jeg er ubeskrivelig glad i. Elsker styrketrening, løping og OCR trening!

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits