Hvorfor vente? - enda mer spennende nyheter og endelig klarte jeg det!

  • Skrevet: 19.10.2016
  • Klokken: 12:35
  • Kategori: Blogg

Etter at jeg delte min bloggstart så tenkte jeg litt på hvorfor jeg venta så lenge? Er du så redd for hva andre mener om valget ditt med å begynne å blogge? Det er jo mange som forbinder blogging med å være teit og rart, men når jeg ikke syns det selv - hvorfor skulle jeg da bry meg om andre synes det? Jeg ser jo opp til og blir inspirert av andre bloggere, som for eksempel Silje Mariela, Funkygine og Treningsfrue og synes selv de er sterke og sunne forbilder. Hvorfor må jeg være så streng med meg selv og tenke om jeg blogger er det ikke bra nok eller bare dumt? For noen kan det virke som at jeg ikke bryr meg om kommentarer jeg hører eller får, men jeg tar dem til meg, tenker over det lenge og det gnager. Igjen spør jeg meg: hvorfor det? Skal jeg være redd og bli usikker på det jeg vil fordi jeg vil unngå kommentarer eller uenigheter? Nei - sånn vil jeg ikke være og jeg vil ikke la det komme I veien for det jeg har lyst til å gjøre. Og nå som jeg har begynt på noe jeg virkelig vil, ja så er det også skummelt! Men jeg liker at det er litt skummelt også fordi det føles som riktig type skummelt. Det har vært mye humper, at og fram og hit og dit for å komme dit jeg er nå, men nå er jeg her - og det er dette jeg vil og jeg skal gjøre alt jeg kan for å få det til :) Og nå som det skjer så mye positivt og spennende for meg samtidig i forbindelse med det jeg har valgt så er dette bare enda mer kult.

Blant anna fikk jeg også en spennende nyhet i går, men jeg må vente litt med å dele den med dere ennå. Kanskje jeg kan det allerede i kveld - uansett, så gleder jeg meg utrolig masse til å dele dette med dere for jeg er utrolig glad, takknemlig og spent selv!

I helgen løp jeg jentebølgen, et 5 km løp i hønefoss som arrangeres hvert år. Jeg løp på 23:49 som også er personlig rekord, og selvom løypa i år ikke var helt 5 km, så var det nesten, så jeg velger å ta den rekorden med meg videre :) Datteren min på 1 1/2 år ble med på oppvarmingen og tok både knebøy og var med på armbevegelsene som instruktøren på scenen gjorde. Gøy både for store og små!

Ja, og en nyhet jeg vil dele er at i dag fikk jeg til et hinder I ocr løypa på bootcamp hønefoss jeg ikke har klart hittil! Min kjære tvillingsøster tok turen ut med meg for en økt og med hennes guiding om når det var best å slippe tak for å ta et nytt, gjorde at jeg knakk koden! Ja, så lite skulle altså til for at jeg skulle klare det. Man skal aldri kimse av en tvillingsøsters tips 😉 Hun var forøvrig dødsrå og måtte opptil flere ganger kjempe mot høydeskrekken! Vi kunne faktisk lese av fra registreringene fra pulsklokken hennes at hun hadde nådd store pulstopper på over 220, men at hun samtidig ikke beveget seg. Vi konkluderte med at de pulstoppene kom hver gang hun måtte ned fra et høyt hinder, men ikke ville ned, som forøvrig var til min store underholdning (ja, jeg lo av henne 😈)!

Vil dere teste ut løypa er det mulighet til det! På bootcampen er det bare å betale 50 kr per person eller 100 kr for familie i en postkasse (den er på døra på klubbhuset) eller betale vi mcash. Alle penger til bootcampen går til vedlikehold av hindere og til nye hindere. Dere kan se på facebooksiden til bootcamp hønefoss her for å se når det er arrangementer og treninger: https://www.facebook.com/bootcamphonefoss/?fref=ts

Ser du fra mobil er det link til videoen her:

Her er en liten snutt av min lille bragd 😉

video:video1476871497

 

#ocr #ocrtraining #bootcamphønefoss #hinderløype #hinderløp #ringer #grepstyrke #trening #utetrening #trensammen #treningsglede

 

fitnesstonje

fitnesstonje

Hei! Min redning var sunt kosthold, nok mat, riktig mat, og trening! Jeg studerer bachelor i ernæring, har ei datter og en samboer som jeg er ubeskrivelig glad i. Elsker styrketrening, løping og OCR trening!

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits