Treningsrom i kjelleren, skole, bayesian pt sertifisering og ambassadørskap - mye som skjer! -

  • Skrevet: 13.10.2016
  • Klokken: 21:49
  • Kategori: Blogg

Nå for tiden skjer det mye. Jeg begynte på nettstudier på Bjørknes Høgskole for å studere bachelor i ernæring, jeg skal begynne på bayesian bodybuilding pt sertifisering i slutten av måneden og etterlengtet plass i kjelleren til resten av treningsrommet blir forhåpentligvis klart i løpet av helgen! (beklager lang setning). JA! Og i tillegg har jeg blitt ambassadør for Dissident Gymwear! De fremmer selvsikkerhet og motiverer andre til å gjøre sin greie sånn som de selv vil. Og det jeg også liker utrolig godt med dem er at de gir prosenter av det som blir kjøpt til Challenged Athletes Foundation. Jeg sa ja til å være ambassadør nettopp på grunn av dette. Jeg var noe skeptisk i starten da dette er et selskap i USA som jeg ikke visste mye om. Men jeg har vært i kontakt med de ofte og de følger opp så bra og jeg gleder meg til å vise fram klærne de har! Her er noe av kolleksjonen (okei - ikke de mest fantastiske bildene, men de er tatt i en kjeller så lyset er ikke det beste, men det får gå!) Følger dere også denne linken får dere 15 % rabatt på alt dere bestiller: http://rwrd.io/08i2igg
 

Tights fåes her: http://www.dissidentgymwear.com/collections/leggings/products/firelines?variant=22865366657

Believe in yourself t skjorte her: http://www.dissidentgymwear.com/collections/womens-tshirts/products/believe-in-yourself-ladies-tee?variant=17368274881

Tune out sleeveless hoodie her: http://www.dissidentgymwear.com/collections/ladiess-tune-out-sleeveless-hoodie

Har dere noen spørsmål

Tidligere studerte jeg sykepleie og tok permisjon fra studie da jeg fikk så store bekkenløsningplager da jeg gikk gravid. Planen var å starte opp studiet igjen, men etter mye om og men i forhold til skolen, som gjorde at jeg tenkte meg om flere ganger på hva jeg ville, så gjenopptok jeg ikke studiene. Mange sier til meg at det er bortkastet tid og dumt av meg, men jeg sier, hvorfor det? Jeg har nå fått godkjent 1 året på studiet jeg tar og jeg fikk begynne rett på 2 året, som i utgangspunktet var det jeg måtte ta på sykepleie. Jeg har jo også lært noe i løpet av tiden jeg gikk der selvom jeg i praksis ikke kan jobbe som sykepleier. Ingen utdanning er bortkastet spør du meg. Nå sier jeg ikke at man bare skal begynne på ting og aldri fullføre, men man burde ikke fullføre om man ikke har lyst eller bare fordi andre forteller deg at du burde.

Jeg er veldig glad i å studere slik jeg gjør nå. Hjemmefra. Ikke noe mas om når jeg må stå opp, at jeg må komme meg fra A-B om morgenen eller skyndte meg å levere i barnehagen. Jeg tar meg god tid på morgenen og M får sove til hun våkner også vi spiser frokost sammen i fred og ro, før jeg leverer henne i barnehagen. Ikke noe stress. Bare en rolig morgenstund, både for meg og for M.

I slutten av måneden begynner jeg i tillegg på starten av å sertifisere meg som Bayesian PT og lære om Bayesian Bodybuilding metodikk fra Menno Henselmans. Gleder meg masse!! Dette er ikke som et vanlig PT studie gjennom godkjente skoler så jeg kan ikke kalle meg PT på lik linje som dem, men jeg får tittelen Bayesian PT. Dette er et mer snevert felt som handler om det å gå ned i fettprosent, men samtidig opp i muskelmasse. Det er mye å sette seg inn i og lære, men heldigvis er det lagt opp slik at man må ha en dag i uka for å studere dette fram til eksamen - midt i blinken for meg!

I går fikk jeg knebøystativ levert på døra! Det skal jeg og samboeren min sette opp i morgen da vi måtte få tak i riktig verktøy først. Åååh som jeg gleer meg til å ta det i bruk! Vi har hatt et rom i kjelleren der vi har tredemølle og vekter + en romaskin vi fikk fra svigerfar, men jeg har ikke kunnet ta tunge løft uten et knebøystativ så nå skal det virkelig løftes!! I går kveld brukte vi hele kvelden på å rive ned gamle benkeplater og skap i dette rommet som vi ikke bruker. For en plass vi fikk! I tillegg skal kjølerommet der rives og da får jeg så mye plass at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg! Så heldig som har så mye plass at jeg kan ha treningsrom i kjelleren!! Happy happy happy! Og med tanke på at jeg nå skal starte på et pt studie er det like greit å ha tilgang så jeg kan øve - øve - øve! Utføre teorien i praksisk - det har jeg tro på - og det skal jeg gjøre og lære av. Jeg bare supermassegleder meg!
I 2 1/2 uke har jeg vært syk og ikke kunnet trene noe som helst. Det har vært deprimerende og kjedelig og slitsomt da jeg også hadde en innlevering jeg måtte skrive ferdig. Det er ikke mye lett å skrive en innlevering når hode sprenger og nesa renner, men jeg klarte det :) Jeg fikk også veldig god tilbakemelding på den selvom jeg ikke syns jeg leverte noe bra og det er en god følelse. Bootcamp hønefoss er en treningscamp med hinderløypetrening. De har stor hinderløype, dekk og slegger og til og med flammehinder (når det er fellestreninger da). Jeg var innom der i går for en treningsøkt (alt for lenge siden sist!) og fikk virkelig kjørt meg. Både med treningsøkta og rivningsarbeidet i går kveld sitter jeg her stiv som en stokk i dag, men det er deilig. Endelig kan jeg trene og bevege meg igjen - DET er deilig det! :D

Innlegget er sponset

 

fitnesstonje

fitnesstonje

Hei! Min redning var sunt kosthold, nok mat, riktig mat, og trening! Jeg studerer bachelor i ernæring, har ei datter og en samboer som jeg er ubeskrivelig glad i. Elsker styrketrening, løping og OCR trening!

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits