Redningen min ble sunt kosthold, nok mat, riktig mat og trening!

  • Skrevet: 20.09.2016
  • Klokken: 13:19
  • Kategori: Blogg

Fitness, det å være "fit", er en betegnelse for å være både fysisk og psykisk sterk, men det kan også bety hvor mye noe eller noen passer for en.

For min del handler det om å holde seg frisk. Jeg spiser og trener for å oppnå god helse og sterk kropp, men jeg kan ikke nekte for at en stor del av meg også gjør det for at jeg skal være fornøyd med meg selv og hvordan jeg ser ut.
Jeg var syk i flere år, fikk behandling og ble frisk av sykdommen, men jeg hadde så dårlig immunforsvar, var svak både fysisk og psykisk, var konstant syk og sliten. Redningen min ble sunt kosthold, nok mat, riktig mat og trening!

I dag har jeg samboer, datter, hus og hage og alt som hører med - både det postive og det negative. Jeg studerer bachelor i ernæring på nett og jobber ved siden av.

Jeg vil skrive om temaer som opptar meg og innlegg om hva som har skjedd som gjør at jeg er der jeg er i dag - det blir nok en god blanding!

Neste innlegget jeg skrivet kommer til å bli om nettopp da jeg ble syk. Jeg kan skrive veldig mye om akkurat dette, ikke bare fordi jeg ble syk og var det i flere år, men også fordi når man blir syk dukker det opp så mange andre følelser, temaer og hendelser i livet i tillegg til sykdommen. Jeg kan si med en gang at jeg gleder meg ikke 100 % til det. Det var en veldig vond tid og det er nok en del jeg ikke har tenkt på siden, men så er det en gang slik at fortiden påvirker fremtiden og det kommer jeg ikke unna om jeg vil eller ikke.

Om noen leser dette - for det kan man jo ikke være så sikker på ute i den store blogg verden der det er så mange fra før! - takk for at du stakk innom!

Tonje

 

 

 

fitnesstonje

fitnesstonje

Hei! Min redning var sunt kosthold, nok mat, riktig mat, og trening! Jeg studerer bachelor i ernæring, har ei datter og en samboer som jeg er ubeskrivelig glad i. Elsker styrketrening, løping og OCR trening!

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits